rodsockan.blogg.se

Baseball i allmänhet och Boston Red Sox i synnerhet

OFFSEASON-TUGG!!!

Publicerad 2014-01-12 21:58:09 i Allmänt,

Det gillar ni va?? JOOOOOOOO det gör ni, kom loss nu.. Haha, sisådär 6-7 veckor till Spring Training.. Man längtar inte alls haha..

Har ju utlovat en blogg med lite tankar om vad som skett och så..

Lär inte komma ihåg allt och kommer säkert även glömma massa viktiga grejer MEN vafan man är ju knappast Einstein så håll till godo..

DEN GIRIGE:
Okej, du är firad stjärna, lagets troligen bästa spelare, du har en ny kändisagent vad nu det är till för, spelar för min största rival som är ett klassiskt lag och så gott som alltid är en contender som är med och slåss om det.. Av detta lag där du spelat dig till den du är, får du ett kontraktsförslag på 7 år och 175 miljoner dollar.. Det enda du verkar bry dig om är dock pengar så 10 år för 240 miljoner med ett klart sämre lag lockar mer..

För MIG är Robinson Cano en åsna.. En girig jävel som pissade på sin gamla klubb..
Hur mycket pengar behöver han?
Den som kommer med frågan ”Hade du kunnat säga nej till 65 millar?” tycker jag seriöst ska ta en funderare.. RÄCKER inte 175??? Han lär ju knappast behöva använda MEDMERA-kortet eller leta rabattkuponger..
Som jag sa, Yankees är mitt lags största rival och det enda bra med det här är att Rödstrumporna slipper möta honom 19 gånger per år, men herregud, det här retar mig fortfarande.. Hoppas han suger, fyfan!

DET SVED LITE, MEN..
Ja alltså, jag är inte jätteförvånad, och egentligen inte jätteupprörd heller.. Jacoby Ellsbury fick ett monsterkontrakt av Yankees.. Klart han tog det.. Ellsbury har aldrig snackat som Pedey (och en vi återkommer till) HUR gärna han ville fortsätta spela i Boston.. Under 2013 års säsong ”hetta” han upp lite.. ”Jo men jag gillar att spela här..”, typ.. Klart han gjorde.. Han blev en publikfavorit och tog laget till ännu ett mästerskap.. Men så viktigt var det inte..

Morgonen jag såg på Twitter att han signat med Yankees svartnade det i mina ögon.. Jag var inte glad, just då. Jag visste dock att han skulle lämna, Sox vill inte skriva långtidskontrakt längre så det var tämligen självklart att han var förlorad.. Men det KÄNDES rejält att han signade med New York..

Nu? Hmm, ja, det lär inte bli roligt att se han spela i deras uniform men, vafan, så är det..
Dessutom rätt less på diverse fans/experter som säger att kontraktet är helt vansinnigt och han kommer inte alls vara lika bra där mot slutet av kontraktet osv..
Jag säger såhär, grattis NYY, ni har signat en kalasspelare som kommer vara en ENORM faktor för er under flera år.. Jag blir inte förvånad om han vinner Gold Glove direkt för han som CF-försvarare på Yankee Stadium kommer bli hur bra som helst..

Thanks for the memories Jacoby, and my first championship =)

SKÄGGAPAN:
Jacoby's raka motsats heter Mike Napoli.. Efter WS-vinsten gled han runt trots ett kontrakt som gått ut och betedde sig som en riktig ”Bostonian”.. Jag var tämligen säker på att de skulle signa om honom.. ..men tiden gick, jag började bli lite orolig faktiskt.. Speciellt när det kom rapporter om att Texas gett han ett bra förslag osv.. MEN, Big Mike valde att signa om.. 2 år, 32 millar totalt.. För mycket? Hmm, kanske.. Men, det var viktigt att behålla honom.. Jag är jätteglad för att han är kvar! =D

RED SOX BÄSTA GREJ:
Ja, Napoli var viktigt så, svårt att bortse från det.. ..MEN, ska man hitta något annat så är jag ruskigt nöjd med Mujica-dealen.. Kan han bli årets Koji Uehara? Kanske.. Ett annat beslut jag gillar, även om det är tufft, var att de inte erbjöd Andrew Bailey arbitration..

MONSTERTRADE:N.
Prince Fielder signade för två år sen ett jättekontrakt på 9 år med Detroit och fick stanna i, 2 år!! Swoooooooooosh sa det så var han trade:ad till Texas. Ian Kinsler gick motsatta vägen och Texas fick även 30 millar i salary relief.. Dombrowski är en slick jävel.. Prince kan bli enorm för Texas, lär slå mer homeruns än någonsin, men att Detroit dumpade så mycket av lönebudgeten för att kunna/försöka resigna Miggy och Scherzer var en bra grej. Stor faktor att Miggy nu kan flytta tillbaka till 1B oxå.

SMARTA SIGNINGS:
...Cardinals tog in Mark Ellis som nu kan platoon-spela 2B med Kelton Wong.. Mycket smart deal på ett år för dryga 5 millar!
...Rays resigna Jose Molina.. 2 år för totalt 4,5 millar!??!?! Nästan gratis.. Jösses.. Kommer vara frustrerad som satan på hans fantastiska framing av pitches i två år till.. Suck, haha..
...jag HATAR ju fuskare men, Cardinals kommer nog ha rätt mycket nytta av nålälskaren Peralta..
...Loney's 3-årskontrakt med Rays.. Bra signing.. Nuff said..
...man kan diskutera att 3 år kanske var väl långt, men.. Nä, Carlos Beltran kommer bli så jääävla viktig för Yankees.. Herregud vilken tillgång..

TVEKSAMMA SIGNINGS (markant risk för dumstrut här):
...här kanske någon kommer tycka jag är helfläng men, allvarligt, Kuroda's 1/16-deal med Yankees.. Vafan, han tappade ju förra året? Han blir inte yngre och fick dessutom löneförhöjning? Han kanske motbevisar mig men spontant, hmm, nja..
...Marlon Byrd's 2/16-deal med Phillies.. Kommentarer nästan överflödiga? Skulle de inte försöka bli yngre??
...Rockies signade Boone Logan.. 3 år, 16.5 millar.. EEEEEH!?!?!
...det här kan iofs bli bra, men Colon i Mets, 2/20.. Hmm..

GRISEN..
En av de vidrigaste personer jag vet, Alex Rodriguez, är alltså avstängd hela 2014.. En seger för sporten.. Vet inte hur mycket mer man kan skriva egentligen..
Jo, en sak.. Flera Red Sox-supportrar gnäller nu om att ”ja men det här tjänar ju Yankees på genom att de kan signa andra spelare för vad A-Rod skulle ha tjänat, komma under lyxskattgränsen” osv..
Tycker att man får fan hålla isär saker, en fuskare ska inte spela och förstöra ”vår” sport.. Han kan dra åt helvete och jag slår/förlorar hellre mot Yankees med rena spelare än med fuskare..

NOTISER:
...matchtiderna för Opening Series i Sydney mellan Dodgers och Diamondbacks har publicerats. Lördag 22:a mars kl 10.00 svensk tid spelas match ett så då får ni vara vakna =)
Match två startar söndag morgon (23/3) kl 04.00.
...första seriematchen i USA spelas som S.N.B. i San Diego mellan Padres och Dodgers natt mot måndag 31/3 kl 02.00.
...MLB.TV kan nu köpas för 129.99 dollar..
...här kan vi ju inte se MLB Network, tyvärr, men på sidan nedan kan man iaf ladda ner ”Intentional Talk” som podcasts.. Ett mycket roligt program med alla möjliga knasigheter såsom ”Kevin's Highlights”! Rekommenderas varmt:
http://m.mlb.com/network/shows/?id=mlbn_intentional_talk
Laddar ni ner och får fel datum/program så skriv in adressen med rätt datum så laddas rätt program ner.
...tack igen till alla som var med och gav pengar till bössan och hjälpte Musikhjälpen i december!

JAHA, vad glömde jag då? Kommentera gärna.. Skriv på Twitter.. Vi hörs snart..
BASEBALL IS COMING!!!!

Kommentarer

Postat av: Olssox

Publicerad 2014-01-13 07:07:35

PÅ tok för lite vita strumpor i det här inlägget ;)

Men bra! Jag håller med dig i stort, även om alla olycka för Yankees (Cano t.ex.) är bra olycka. Sen håller jag helt med om att jag hellre förlorar mot ett rent Yankees än ett A-rod-kantat Yankees.

White Sox har ju själva lite fuskare, i form av Quintana och Rienzo. Sånna spelare trejdar jag helst bort mot sämre rena ersättare.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela